Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز توسعه روابط بین‌الملل و استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری را عامل مهمی در برقراری جریان اقتصادی دانست.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، یعقوب هوشیار  در دیدار با عبدالله سهرابی دستیار وزیر امور خارجه کشورمان اظهار کرد: توسعه روابط بین‌الملل، می تواند عامل مهمی در برقراری جریان اقتصادی باشد و با توجه به وجود ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در تبریز، این فرصت برای شهر فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به وجود شخصیت‌های علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در تبریز، اظهار کرد: ما در تبریز شخصیت‌های خیّر و نیکوکاری همچون آقای مردانی‌آذر را داریم که از سال‌ها پیش در تبریز اقدام به ساخت بیمارستان، مدرسه و ... کرده و در این راه مبالغ بسیار زیادی هزینه کرده است.
شهردار تبریز عنوان کرد: فضا و ظرفیت‌های بزرگی برای سرمایه‌گذاری در تبریز وجود دارد اما با این حال، شهر از لحاظ برخی زیرساخت‌ها دچار مشکل است و لازم است که با کمک دولت و استفاده از اعتبارات ملی و دولتی، این مشکلات برطرف شود.

وی افزود: برای مثال ما در بحث اتوبوسرانی نیاز به خرید اتوبوس جدید داریم و ناوگان تاکسیرانی ما ۱۰ سال است که تغییری نکرده و بیش از پنج هزار تاکسی فرسوده در تبریز تردد می‌کنند. اگر سه هزار دستگاه تاکسی نو وارد کنیم، مشکل ناوگان تاکسیرانی تبریز حل شده و حتی شکل شهر درست می‌شود.
هوشیار همچنین به لزوم تخصیص فاینانس به مترو تبریز تاکید کرد و گفت: علاوه بر موضوع مهم مترو که یکی از پروژه‌های مهم تبریز است، سیستم آتش‌نشانی شهر نیز از لحاظ تجهیزات دچار مشکل بوده و لازم است که در اسرع وقت نسبت به خرید و بکارگیری این تجهیزات اقدام شود.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران