Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-شهردار تبریز توسعه روابط بین‌الملل و استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری را عامل مهمی در برقراری جریان اقتصادی دانست.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ یعقوب هوشیار امروز در دیدار با عبدالله سهرابی دستیار وزیر امور خارجه کشورمان اظهار کرد: توسعه روابط بین‌الملل، می تواند عامل مهمی در برقراری جریان اقتصادی باشد و با توجه به وجود ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در تبریز، این فرصت برای شهر فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به وجود شخصیت‌های علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در تبریز، اظهار کرد: ما در تبریز شخصیت‌های خیّر و نیکوکاری همچون آقای مردانی‌آذر را داریم که از سال‌ها پیش در تبریز اقدام به ساخت بیمارستان، مدرسه و ... کرده و در این راه مبالغ بسیار زیادی هزینه کرده است.
شهردار تبریز عنوان کرد: فضا و ظرفیت‌های بزرگی برای سرمایه‌گذاری در تبریز وجود دارد اما با این حال، شهر از لحاظ برخی زیرساخت‌ها دچار مشکل است و لازم است که با کمک دولت و استفاده از اعتبارات ملی و دولتی، این مشکلات برطرف شود.

وی افزود: برای مثال ما در بحث اتوبوسرانی نیاز به خرید اتوبوس جدید داریم و ناوگان تاکسیرانی ما 10 سال است که تغییری نکرده و بیش از پنج هزار تاکسی فرسوده در تبریز تردد می‌کنند. اگر سه هزار دستگاه تاکسی نو وارد کنیم، مشکل ناوگان تاکسیرانی تبریز حل شده و حتی شکل شهر درست می‌شود.
هوشیار همچنین به لزوم تخصیص فاینانس به مترو تبریز تاکید کرد و گفت: علاوه بر موضوع مهم مترو که یکی از پروژه‌های مهم تبریز است، سیستم آتش‌نشانی شهر نیز از لحاظ تجهیزات دچار مشکل بوده و لازم است که در اسرع وقت نسبت به خرید و بکارگیری این تجهیزات اقدام شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرصت ها و ظرفیت های سرمایه گذاری سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۴۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم

کارشناس مسائل بین الملل گفت: اگر بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از گردنبند مروارید در جاده ابریشم شکوفا کنیم؛ روابط تجاری ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

 گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نرگس عبدلی- آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان پنجم اردیبهشت، پس از سفر رسمی ۲ روزه به سه شهر اسلام‌آباد، لاهور و کراچی پاکستان، به دعوت رسمی همتای خود و همچنین به منظور حضور در مراسم افتتاح ابرپروژه چند منظوره سد و نیروگاه اومااویا، صبح چهارشنبه وارد سریلانکا شد و مورد استقبال نخست وزیر این کشور قرار گرفت. سفر آیت‌الله رئیسی به سریلانکا، ۱۶ سال پس از آخرین سفر یک رئیس‌جمهور ایران به سریلانکا انجام شد.

 سید محمدعلی رئیس الساداتی، کارشناس مسائل بین الملل، در رابطه با این سفر در گفتگویی با خبرنگار دانشجو گفت:سابقا رابطه تجاری بین ایران و سریلانکا در حوزه فروش نفت برقرار بود. پالایشگاه‌هایی در سریلانکا وجود داشت که خوراک آن‌ها نفت ایران بود و همانطور که مستحضر هستید اساساً پالایشگاه‌ها، ماشین آلات، دستگاه‌ها و سازمان تقطیر در پالایشگاه‌ها بر اساس ماده اولیه (نفت) شکل می‌گیرد. ولی متاسفانه به دلیل اینکه طی سال‌های اخیر از فروش نفت خام به سریلانکا غفلت شد؛ کم کم عربستان در این حوزه جایگزین ایران شد. اما با توجه به مشکلاتی که اسلام‌گرایی افراطی و وهابیت در سریلانکا به وجود آورد رفته رفته چهره عربستان در سریلانکا مخدوش شد.

 اما موضع گیری‌های ایران در برابر اسلام افراطی همچنین حمایت از حکومت مرکزی سریلانکا در برابر گروه بودایی افراطی ببر‌های تامیل در داخل سریلانکا، باعث شد روابط خوبی در دوره‌های قبلی بین دولت جمهوری اسلامی و دولت سریلانکا شکل بگیرد.

 علاوه بر این اگر ما بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از پازل گردنبند مروارید و بخشی از پازل جاده ابریشم شکوفا کنیم، قطعاً روابط اقتصادی ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران