Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@16:12:09 GMT

شهرداری تبریز موجب افزایش فاصله شده است!

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۱۰۷۱

شهرداری تبریز موجب افزایش فاصله شده است!

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، فریدون بابایی‌اقدم امروز در کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تبریز با بیان اینکه متاسفانه برنامه‌های ما شهر محور است اما اقدامات و درآمدها منطقه محور اظهار داشت: این اقدامات باعث شده امروز شاهد افزایش فاصله رفاه در مناطق کم برخوردار و مناطق برخوردار باشیم. 

وی با بیان اینکه شورای ششم موظف است تا ایجاد خزانه‌داری متمرکز را پیگیری کند، گفت: هدف از ایجاد ساختار خزانه متمرکز ایجاد عدالت در پرداختی‌های مناطق و اجرای پروژه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: مسیرگشایی‌ها را فقط شهرداری یک منطقه نمی‌تواند جلو ببرد چراکه یک امر بزرگ و چالش برانگیز است. 

روح الله رشیدی رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر تبریز نیز با بیان اینکه لازم است مشوق‌هایی برای ایجاد رغبت در تاکسیرانان در نظر گرفته شود، گفت: تمام مشوق‌هایی که تا امروز وجود داشته نتوانسته موجب تشویق رانندگان و افزایش کیفیت خدمات شود. 

وی با بیان اینکه سازمان تاکسیرانی باید به نحوی عمل کند که وقتی از تاکسیرانان خواستار ارائه خدمات با کیفیت هستیم نگویند چه تسهیلاتی داده‌اید که کیفیت می‌خواهید گفت: در زمینه نوسازی و تامین معیشت تاکسیرانان باید اقدامات جدی انجام شود. 

یاسین بجانی سخنگوی شورای شهر تبریز نیز با بیان اینکه فرسوده بودن ناوگان حمل ونقل به خصوص تاکسیرانی مدت‌هاست برای ما دغدغه است که در این راستا با یکی از بانک‌های عامل و تولیدکنندگان خودرو مذاکره کردیم، گفت: مقرر شد حداقل ۶۰ درصد مبلغ خودرو را وام با بهره ۴ درصد پرداخت کنند. 
وی افزود: همچنین موافقت شده سالانه حداقل ۲ هزار خودرو از این طریق نوسازی شود‌. 

گفتنی است در این جلسه اعضای کمیسیون عمران، حمل ونقل و کنترل ترافیک شورای اسلامی شهر که با حضور مدیران تاکسیرانی تبریز، شهردار و معاونان منطقه ۴ شهرداری و کارشناسان کمیسیون برگزار شد در خصوص آخرین نیازها در حوزه بازسازی ناوگان تاکسیرانی، مسیرگشایی در مناطق کم برخوردار، اجرای خزانه متمرکز و پروژه‌های عمرانی بحث و گفتگو کردند.

انتهای پیام/۶۰۰۱۲

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز شهرداری کیفیت خدمات عدالت فریدون بابایی اقدم فارس تبریز ناوگان حمل و نقل تاکسیرانی اتوبوسرانی ترافیک شورای شهر تبریز شهرداری تبریز وام خودرو مسیرگشایی ها عضو شورای شهر تبریز شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز