Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز از اضافه شدن ۲۰۰ دستگاه تاکسی هیبریدی تویوتا به ناوگان تاکسیرانی تبریز در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

سعید بشیریان بناب در نشست بررسی عملکرد سازمان تاکسیرانی، گفت:  نزدیک به ۱۱ هزار تاکسی در زیرمجموعه سازمان فعالیت دارند که شامل تاکسی‌های شهری، سرویس ۱۳۳ و تاکسی‌های سبز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر آن ۱۵۰ آزانس مسافربری شهری نیز زیر نظر سازمان تاکسیران فعالیت و به صورت مستمر رصد می‌کنند.

وی با اشاره به جابجایی ۳۵۰ هزار مسافر تبریزی در شبانه‌روز، اعلام کرد: سهم تاکسیرانی تبریز از یک میلیون مسافر شهری تبریز ۳۳ درصد است چه چیزی حدود ۳۰۰ الی ۳۵۰ هزار نفر است.

بشیریان اضافه کرد: تاکسی اینترنتی موجب کاهش فعالیت تاکسی های شهری شده است، ولی آن ایمنی و امنیت تاکسی‌های شهری را ندارند.

وی، با اشاره به نوسازی تاکسی‌های شهری، اظهار کرد: ۵۳ درصد تاکسی‌های شهری فرسوده هستند که شامل ۵۷۰۰ تاکسی است که در طی سه سال اخیر، نزدیک به ۸۰۰ تاکسی نوسازی شده است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای سال ۱۴۰۰ نیز گفت:  الحاق ۲۰۰ دستگاه تاکسی هیبربیدی تویوتا و فعالیت در مسیرهای خاص مثل راه‌آهن، فرودگاه و ترمینال، خروج  ۳۰۰ دستگاه تاکسی پیکان، اعطای ۲۰۰ وام کم‌بهره در سال آینده، عقد قرارداد با شرکت اسقاط خودرو، تهیه برچسب و تعیین مسیر تاکسی‌ها و ۵۰۰ نوسازی تاکسی، جزو برنامه های سال آینده سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز است.

وی با اشاره به فعالیت‌های کرونایی سازمان تاکسی رانی نیز گفت: توزیع ماسک، ضدعفونی تاکسی‌ها، توزیع ۲۵۰۰ بسته معیشتی به ارزش یک میلیون تومان، توزیع ۱۶ تن مرغ در بین تاکسیرانان از جمله برنامه‌های سازمان تاکسیرانی در ایام کرونایی است.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی خاطرنشان کرد: بر خلاف برخی آمارهای ارائه شده، تنها هشت نفر فوتی در بین رانندگان تاکسی شهری داریم.

انتهای پیام 

ی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان تاکسیرانی تاکسی های شهری شهرداری تبریز سازمان تاکسی دستگاه تاکسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی: راننده متخلف شناسایی و پروند به هیات انضباطی ارسال شد
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • (ویدئو) واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب یک تاکسی
  • برخورد با یک راننده تاکسی به دلیل حمل عجیب بار + عکس
  •  واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط تاکسی
  • حمل بار عجیب توسط یک تاکسی/ معرفی تاکسیران به هیات انضباطی
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی
  • اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند